Zo vind je de perfecte vloer

Ga je binnenkort verhuizen en heb je een nieuwe vloer nodig? Lees dan snel verder! In dit artikel behandel ik een aantal verschillende soorten vloeren en na- en voordelen van deze vloeren.

Laminaat

Laminaat zie je tegenwoordig vaak, het is op dit moment dan ook de best verkochte vloeren soort. Laminaat is verkrijgbaar met allerlei verschillende soorten looks. Maar de meest voorkomende look is toch wel de namaak houten look.

Laminaat is erg praktisch, je kunt het namelijk heel makkelijk schoon houden. Daarnaast is laminaat in de aanschaf relatief voordelig. Wat ook een groot voordel is, is dat er voor ieder wat wils is. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten dat er voor iedereen wel wat bij zit. Groot nadeel is wel dat laminaat minder lang mee gaat dan bijvoorbeeld een houten vloer.

Hout of parket

Naar mijn mening is hout of parket de mooiste optie voor vloerbedekking. Ook hier heb je allerlei verschillende vormen en maten. Je hebt verschillende soorten hout en verschillende motieven. Je kunt gaan voor rechte lange planken of je kunt kiezen voor een visgraat motief.

Het grote voordeel van hout is dat het er ontzettend luxe uitziet. Daarnaast is hout ook redelijk duurzaam en gaat dus lang mee. Vaak is het zelfs zo dat hout mooier wordt over de jaren en meer karakter krijgt. Nadeel van een houten vloer is dat het redelijk wat onderhoud vergt.

Keramische vloer

Keramische vloeren vind je vaak terug in de keuken of in het sanitair. Veel mensen weten niet dat je hele mooie opties hebt voor in de rest van het huis!

Het grote voordeel van keramische vloeren is dat het nauwelijks beschadigd en oersterk is. Daarnaast behoeven de tegels nauwelijks onderhoud en je hebt ze binnen een mum van tijd schoon!

Meer weten over de beste keuze voor vloerbedekking neem dan even een kijkje bij: Ceramica Vloeren. Hier vind je een enorm aanbod aan de mooiste vloeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *