Webshop Lichtkoepels.info

Maak kennis met Lichtkoepels.info. Een webshop waar je de mooiste koepels kan aanschaffen. Je kan een keuze maken uit heet enorme assortiment, maar het is ook mogelijk om hier zelf een set samen te stellen. Voordeel is dat je hierdoor zelf kan bepalen welk soort je gaat kopen. Want de keuze is hier enorm. Onlangs hebben wij hier ook een aankoop gedaan. Wij hebben sinds een jaar een uitbouw aan onze woonkamer laten zetten. Echter hebben wij hier een dakraam in laten plaatsen, omdat wij dachten dat dit wel zo prettig zal zijn.

Zonwerende koepel gekocht

Daar zijn wij dus van terug gekomen, aangezien wij een zeer warme zomer hebben gehad. In onze woonkamer was het niet te doen, zo warm. Het platte dak werd zo warm, dat het binnen wel een sauna leek. Ook het dakraam, wat open gezet kon worden, bracht geen verkoeling in huis. Een raam in deze ruimte is wel fijn, maar niet als de zon schijnt. Daarom hebben wij besloten om een zonwerende koepel aan te schaffen. Hiermee komt er wel licht binnen, alleen laat het de warmte niet toe. De ruimte blijft op deze manier lekker koel en daar is geen airco voor nodig.

Waren wij maar eerder op de hoogte gebracht van deze heatstop modellen. Aankomende zomer hoeven wij ons geen zorgen te maken om een zeer warme woonkamer.