Wat zijn de voordelen van een maatwerk interieur?

Heb je een nieuwe woning gekocht of wil je woning een nieuw tintje geven? Bij dat wilt u daar een eigen tintje aan geven? Je struint woonboulevard na woonboulevard af maar de juist kast zit er niet tussen. De maat van de kast past niet, het is niet je stijl etc. Denk dan eens aan het laten maken van een meubel op maat bij Anselm Oome Meubelmaker Tilburg! Met een meubel op maat heb je nooit last van dat je meubel niet past of iets anders dan ook. Je creatieve brein wordt niet bedwongen door materiaalkeuzes of afmetingen. Je kunt het interieurontwerp geheel naar eigen wens (laten) bedenken en maken. Je eerste ingeving denkt niet gelijk aan dit principe , maar het is perfect voor het kiezen van de meubels in uw woning

Woonkamer

Voorbeelden wat u kunt doen in de woonkamer is bijvoorbeeld de wandkast of de tv-meubel. Dikwijls is er een plek in de woonkamer waar je een tv meubel of kast wilt plaatsen maar nooit de goede kan vinden. Laat je adviseren door een interieurontwerper en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Kledingkast en badkamermeubels

Je bent op zoek naar een kast die de ruimte zo ver het kan gebruikt in de slaapkamer of badkamer. Een kast die op maat gemaakt is zal perfect aaneenschakelen tussen de wanden en hierbij kan rekening gehouden worden met hoeken of schuine kanten.
Zelfs in de badkamer kan een fraai hangend meubel met een wastafel in dezelfde kleur,stijl, materiaal gekozen worden door jou zelf. Voor iedere stijl wat wils!

Tafel op maat

Je wil een ronde, rechte of een vierkante maat eetkamer tafel voor het aantal personen dat voor jou van gebruik is. Wanneer u een eettafel op maat bestelt kunt u de afmeting of doorsnede eigenhandig vaststellen. Naast de afmetingen kunt u ook de verschillende materialen kiezen. Stoer, robuust, strak en/of glad. Daarenboven is ook de potentie voor een ondersteuning eindeloos.Van recht, schuin, metaal of hout. Een uniek en tijdloos meubel gemaakt door een meubelmaker van degelijke materialen die lang meegaan in jouw huis. Met zo’n meubel in huis kun je er genoeg plezier van hebben!