Wat is een goede voorbereiding op je verhuizing?

Bijt niet meer af dan je kunt kauwen is een gezegde Studentverhuisservice .Als het gaat om inpakken, deel je verpakking dan op in stappen. Als je het uitstelt en de avond ervoor alles probeert in te pakken, raak je waarschijnlijk overweldigd door stress. Pak één kamer tegelijk aan en besteed elke dag een uur aan het inpakken van items in dozen. Pak paren of sets bij elkaar en zorg ervoor dat je doos de juiste maat heeft voor een complete set spullen.

Je bezittingen

Wanneer je voor het eerst naar een nieuw huis verhuist, is het onwaarschijnlijk dat u eerst kleding wilt uitpakken, de was doen en boodschappen gaat doen. Verhuisbedrijf in Rotterdam verhuizen kan veel van uw gezin kosten, daarom is het enorm nuttig om van tevoren een verhuistas te maken.

De fout die veel mensen maken als ze verhuizen, is proberen al hun bezittingen in een paar kartonnen dozen te proppen die ze in huis hebben. Gebruik zoveel dozen als u nodig heeft om gemakkelijk te tillen lasten te maken. Houd uw grootste dozen tot niet meer dan 50 kg. Plaats zware voorwerpen zoals boeken in kleine dozen en lichtere voorwerpen in grotere boxers. Dit maakt het voor verhuizers gemakkelijk om dozen te ordenen en in te pakken in de verhuiswagen. Zorg ervoor dat u zwaardere items aan de onderkant en lichtere items aan de bovenkant verpakt om schade aan breekbare voorwerpen te voorkomen.

Geef elke kamer een ander kleur verpakkingslabel

Om georganiseerd te blijven, druk je veelkleurige verpakkingslabels af of gebruikt u verschillende kleuren afplakband en geef je elke kamer zijn eigen kleur. Label de inhoud van elke doos en vermeld de kamer waarin deze thuishoort. Gebruik vervolgens op uw nieuwe plek gekleurde tape om de ingangen van kamers te markeren. Deze verhuistip bespaart verhuizers een hoop tijd. In plaats van dat ze het etiket expliciet moeten lezen of het kamerraad spel moeten spelen, kunnen ze gewoon kleur op kleur afstemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *