Wat ik dit jaar op mijn verlanglijstje heb staan

Hoewel sommige mensen het nog erg vroeg vinden om over kerst na te denken, ben ik al volop bezig met deze mooie feestdagen. En ik ben niet de enige, want ik heb al een aantal kerstbomen en kerstlichtjes gezien op straat. Dit betekent dat het ook tijd wordt om na te denken over wat je er allemaal op je verlanglijstje gaat. Dit blijft toch elk jaar weer lastiger dan je denkt, want vaak heb je al heel veel. In deze blog vertel ik jou wat er op mijn verlanglijstje gaat en wie weet geeft dit je wat inspiratie. 

Noodzakelijke dingen

Elk jaar heb ik weer een klein lijstje met een aantal dingen die ik hard nodig heb, maar waar ik zelf het geld niet aan uit wil geven. Vaak bestaat dit lijstje dingen vooral uit huishoudelijke producten. Op het moment heb ik bijvoorbeeld een nieuw koffiezetapparaat nodig, omdat mijn oude onlangs kapot is gegaan. Ik heb nog wel een filterkoffie apparaat staan, maar dit vind ik eigenlijk helemaal niet zo lekker. Een mooi koffiezetapparaat staat dus bovenaan mijn lijstje. Ook zijn er een aantal hele kleine dingen die ik nodig heb, maar zelf niet koop. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe theedoeken of nieuwe wijnglazen. 

Leuke dingen

Daarnaast bestaat een deel van mijn verlanglijst vaak uit een aantal dingen die ik niet nodig heb, maar wel erg leuk vind. Voor inspiratie voor dit deel van het lijstje, ga ik vaak een dagje shoppen. Dan zie ik vaak enorm leuke dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, maar wel graag zou willen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk heuptasje of een mooie lippenstift. Afgelopen week deed ik een rondje in de douglas en zag toen gel nagellak staan. Ik heb dit al vaak willen kopen, maar heb het toch altijd gelaten. Dit gaat dus dit jaar zeker op mijn verlanglijstje. 

Een groot cadeau

Tot slot zet ik vaak een groot cadeau op mijn lijstje. Deze overlappen bij mij vaak met de leuke dingen. Zo had ik vorig jaar bijvoorbeeld een prachtige echt leren handtas op mijn verlanglijstje staan. Dit jaar wil ik graag een van de gellak sets van het merk Yinger. Dit is een set met alle benodigdheden voor het aanbrengen van gellak, inclusief een aantal verschillende kleuren. Als groot cadeau vraag ik dan ook vaak een cadeau dat ik echt vaak kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld nagellak of een handtas. Dit soort cadeaus zijn toch altijd het leukst, omdat je er dan echt iets aan hebt.