Tips om de leukste feestjes te geven

Sommige feesten zijn onvergetelijk. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom dat het geval is. Misschien was het gewoon een heuglijk moment zoals een bruiloft, of het was precies de juiste setting met de juiste mensen bij een huisfeest. Er is weinig leuker dan zo'n feestje waarbij alles goed samenvalt, en daartegenover staat dat een saai feestje juist zonde van de mogelijkheid is. Als je zelf een feestje organiseert is het dan ook leuk als het een goed feestje wordt. Met het heft in eigen handen kan jij ervoor zorgen dat mensen naar een vervolg vragen, en jij zelf ook een geweldige avond hebt. Het is niet altijd even makkelijk om een goed feestje te geven, zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Om jou hier een beetje bij te helpen heb ik een aantal tips voor je.

Geef het feest samen met iemand anders

Hoe close en hecht jouw vriendengroep ook is, het is al gauw een beetje hetzelfde wanneer dezelfde mensen steeds komen. Feestjes krijgen vaste patronen, en je ontmoet niemand die je niet kent. Om hier wat extra leven in te blazen kan je het feest samen met een vriend of vriendin geven. Hij of zij nodigen dan ook hun vaste vriendengroep uit, en zo heb je twee verschillende groepen die hopelijk goed met elkaar mengen. Het ontmoeten van nieuwe personen op feestjes is altijd een leuke ervaring, zeker als je al een paar glaasjes gedronken hebt!

Kies een thema

Hoe losser mensen zijn op feestjes, hoe beter. Tenminste, in het algemeen geldt dat. Er zijn namelijk altijd wel mensen die weer te ver gaan, maar goed. Om de stijfheid van feestgangers eruit te krijgen helpt het erg om voor een verkleedfeest te gaan. Mensen dragen toch al een raar pak, en er is meteen iets om met vreemden over te praten. Om iedereen te motiveren daadwerkelijk verkleed te komen helpt het om een bepaald thema aan te houden. Disney, historisch, 60's, er is een oneindig aantal mogelijkheden. Mensen voelen zich eerder geneigd verkleed te komen wanneer er een leuk thema is.

Gebruik special effects

Om een feestje net dat beetje extra te geven is het leuk om iets over-the-top te regelen. Een mistmachine voor een klein feestje, een schuimmachine of een confetti kanon huren zijn goede voorbeelden van iets geks. Feestgangers zullen dan hopelijk over een paar jaar nog steeds terugdenken aan dat ene feestje met de mistmachine. Iedere nieuwe editie van het feestje kan je iets anders inhuren om de spice erin te houden!

Locatie partner

Als persoonlijke audiovisuele partner kan Luxonos de complete inrichting van uw locatie verzorgen. Luxonos kan alle techniek voor evenementen verzorgen die plaatsvinden op uw locatie. Lees meer op luxonos.nl