Printen zonder zorgen

HP 301

Het printen van documenten is in dit digitale tijdperk misschien iets minder belangrijk geworden dan in het voorgaande analoge tijdperk. Toch kan het nog wel eens fijn zijn. Als je rustig een belangrijk document wilt doorlezen bijvoorbeeld. Soms is het zelfs onoverkomelijk. Het printen van je CV bij een sollicitatiegesprek, of het printen van een zelfgemaakt liedje op de tekst van ‘Laat me’ van Ramses Shaffy als je vader 65 wordt. ‘Laat Henk, laat Henk, laat Henk zijn eigen gang maar gaan.’ Dat moet je op papier hebben, voordat tante Hannie het verkeerd zingt. 

Een duivels dilemma

Het wil nog wel eens lastig zijn om een juiste cartridge te vinden voor je printer. Ik heb zelf ervaren dat mijn printer soms niet alle kleuren pakt, of dat kleuren er een stuk anders uitzien nadat ik een cartridge verwissel. Dit is het geval als ik op de bonnefooi merkloze cartridges koop en deze in mijn printer stop. Het kopen van de cartridges van het A-merk is echter een dure aangelegenheid. Hierdoor kom ik in duivels dilemma terecht. Wil ik me scheel betalen voor kwaliteit, of wil ik voor een dubbeltje op de eerste rang zitten van een uitvoering met bedroevende kleuren en een tragische afloop?

De perfecte cartridge

Ik heb nu een website ontdekt die een breed scala aan cartridges verkoopt. Ikzelf heb HP 301 cartridges nodig. Uwcartridgewinkel gebruikt hun eigen inkt in de cartridges, waardoor de prijs een stuk lager is dan bij de ‘officiële’ cartridges van mijn printer. Tegelijk blijft de kwaliteit gewaarborgd. Ze hebben alle cartridges getest in een breed scala aan printers. Een lijst van de geteste printers staat op de site vermeld. Zo kun je ervan op aan dat de cartridges die je bestelt betrouwbaar zijn. Er zijn meer pluspunten aan het online bestellen van cartridges. Als je meer dan 35 euro besteedt is het verzenden voor niks, bovendien zijn bestelde cartridges vóór negen uur ‘s avonds de dag erna al in huis. Deze website wordt door de gebruikers dan ook met een 8,8 beoordeeld. Hoera voor het digitale tijdperk!

Laat mij mijn eigen gang maar gaan

Net zoals mijn vader Henk zijn hele leven zijn eigen gang is gegaan, ben ik van plan om in zijn voetsporen te treden. Niet alleen in mijn dagelijkse beslommeringen, maar zeker ook bij het bestellen van cartridges. De cartridges van uwcartridgewinkel zorgen ervoor dat ik mijn eigen gang kan gaan. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat tante Hannie niet haar eigen weg gaat op de 65ste verjaardag van mijn vader. Door een geprinte tekst houdt ze zich perfect aan mijn interpretatie van Ramses Shaffy!