Planten houden ook van mensen

Iedereen kent de slogan “Bloemen houden van mensen” wel maar ook planten houden natuurlijk van mensen. Een mooi groene of bloeiende plant in je huis op het balkon of in de tuin is voor vele mensen vanzelfsprekend. Momenteel sieren de kerstbomen de woonkamers en tuinen. December is de maand dat sommige planten even een stapje opzij moeten doen om plaats te maken voor de kerstboom. Alle andere maanden van het jaar staat de plant weer volop in de belangstelling. Als de kerstboom de deur weer uit is, is de plant in huis weer een welkome groene of bloeiende verschijning. Een mooie plant in je kamer te zien groeien en bloeien zorgt voor veel plezier. Maar die kerstboom komt ieder jaar weer eerder de kamer in. Tijd om het dit jaar eens anders te doen en je planten te belonen voor weer een jaar lang plezier in huis en ze gewoon te laten staan samen met de kerstboom.

Zet eens iets anders in je huis

Doe eens gek en zet je kamer of je werkruimte eens vol met niet alledaagse planten. Saai kan het altijd nog worden maar waarom zou je. Vrolijk je huis eens op met hippe kamerplanten zoals de Aloe Vera Clumb of de Musa Tropicana. Nee dat zijn geen pre-historische dieren maar juist hele mooie aanwinsten voor in je kamer. Als je hoort dat de Musa Tropicana eigenlijk gewoon bananenplant heet dan gaat je hart vast al sneller kloppen. Dus waarom zou je nog langer wachten, kijk eens bij Wout.com en bestellen maar. Als dat hippe je toch nog net een brug te ver is dan kan je natuurlijk ook op zoek gaan naar een kamerplant groot. Bijvoorbeeld de Dracaena Hawaiian. De naam doet het al vermoeden, deze stoere plant is best dorstig maar als je daarvoor zorgt zal deze plant veel voor je terugdoen.

Er zijn zoveel bloemen en planten

Wereldwijd bestaan er duizenden soorten bloemen en planten. Dagelijks worden er ontelbaar veel bloemen en planten geveild op de veilingen die Nederland rijk is. Nederland is een grote exporteur van bloemen en planten. In veel huiskamers wereldwijd zal er een bloemetje of plant uit ons land op tafel staan. Online is er de laatste jaren ook een enorme groei in de verkoop van bloemen en planten. Het wordt op deze manier steeds makkelijker om iemand, waar diegene ook woont, te verrassen. Welk jaargetijde het ook is, een mooie plant in je huiskamer is altijd een fleurige aanwinst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *