Op zoek naar een schuifdeurkast op maat?

Garderobekasten op maat

Ben je zoekende voor een schuifdeurkast op maat, zowel in afmeting als in kleur, print en textuur? Dan ben je bij De Graaf aan het goede adres. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om jouw droomkast te bekleden met een deur die jij zelf hebt ontworpen. Natuurlijk krijg je tijdens het designproces constant advies van de experts van De Graaf.

Garderobe kast

Geen concessies met een maatwerk schuifdeurkast

Omdat de kast op maat wordt gemaakt heb je niet te maken met de standaardproblemen van een doorsnee kast. Wellicht is de kast van de Ikea net iets te klein. Misschien is die ene kleur die jij wilt wel net niet verkrijgbaar. Een schuifdeurkast op maat maakt het mogelijk om zelf je kleur en vorm te kiezen. Je hebt keuze uit meer dan tien verschillende kleuren en texturen. Daarnaast is niks te gek.

Je kan alles aan je kast toevoegen zoals een spiegeldeur of meerdere spiegeldeuren. Een juwelenlade of schoenenrek is absoluut mogelijk een hoedenplank is het gekste idee nog niet eens. In de showroom van De Graaf in Vlaardingen kun je een kijkje nemen naar al deze mogelijkheden en een weloverwogen keuze maken.

Hoeveel kost een op maat gemaakte kast?

Omdat de schuifdeurkast op maat wordt gemaakt is het praktisch onmogelijk om vooraf een concrete prijs te geven. Het is namelijk sterk afhankelijk van de samenstelling die je creëert. De prijs hangt ten eerste af van het formaat van de kast. Een kast van 120×180 cm is natuurlijk goedkoper dan een kast van 240×200 cm. Daarnaast kan een bepaalde kleur goedkoper zijn dan een andere kleur omdat het productieproces wellicht minder complex is. Ten slotte is de prijs sterk afhankelijk van wat je in jouw kast terug wilt vinden. Een kast met een hanger rek en 2 planken is bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan een kast met een spiegeldeur, verlichting en een juwelenlade.

fraai design

Verschillende soorten kasten

Een schuifdeurkast op maat kan bij De Graaf in veel verschillende vormen. Zo kun je

  • Een schuifdeurkast voor een schuine wand;
  • Een schuifdeur voor een inloopkast;
  • Een schuifdeur voor een bestaande kast en
  • Een hele nieuwe, zelf ontworpen schuifdeurkast kopen!

Mocht u interesse hebben in een schuifdeurkast op maat, dan krijgt u in de showroom van De Graaf  een hoge mate van service. Eerst worden er tekeningen gemaakt voor uw ontwerp. Vervolgens worden deze omgezet in 3D-projecties. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaat uw speciale kast in productie en wordt hij zelfs geplaatst door het montageteam.