Moeiteloos een kleurtje krijgen terwijl je doucht

De zonnebank die kennen we allemaal, al is deze met de jaren iets minder populair geworden, terwijl we toch graag een kleurtje hebben en niet veel zon in Nederland. Dit komt mede door berichten dat de straling niet goed is voor je huid en de opkomst van de spraytan. Al is de laatste oplossing ook niet ideaal. Behalve als je vaak op vakantie gaat, had je voorheen dus niet veel opties. Dat wil zeggen, voordat de SunShower van Bodyfit ontwikkeld werd; hiermee kun je een kleurtje krijgen onder de douche.

Bodyfit

Sunshower, in verschillende kleuren en maten bij Bodyfit

Een apparaat dat je in de douche kunt hangen en dat je een mooi kleurtje geeft terwijl jij je schoon schrobt. De Sunshower is in samenwerking met huidspecialisten tot stand gekomen, waardoor de stralingen niet schadelijk zijn en je een echt wellnessgevoel bezorgen. Tegelijkertijd krijg je ook nog eens een mooi kleurtje. Je kunt bij Bodyfit kiezen voor een Sunshower in gehele lengte of een DUO-versie voor bijvoorbeeld alleen je gezicht.

Voordelen ten opzichte van de zonnebank

Wie is er nooit naar de zonnebank geweest? Waarschijnlijk zijn het er niet veel. Toch is het een heel gedoe om steeds naar de salon te moeten, die vaak centraal gevestigd is en dus niet veel parkeergelegenheid biedt. Daarnaast ben je gebonden aan de openingstijden van de salon en hebben zonnebanken een slechte reputatie. Sommigen zeggen dat ze kankerverwekkend zijn, terwijl anderen juist zeggen dat de zon zelf meer schade aanricht.

Sunshower

Voordelen ten opzichte van de spraytan

De spraytan heeft als eerste nare bijkomstigheid dat je altijd een bikinilijn zult blijven zien. Daarnaast moet het door een specialist aangebracht worden, wat de kans op oneffenheden vergroot. Ook moet je hiervoor een afspraak maken en dat kan, vooral in de zomer, nogal eens lastig zijn. Iedereen wil dan natuurlijk graag een kleurtje hebben op het strand. Kies daarom voor een oplossing die je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt.