Mijn zwembad van Bodyfit

Onderhoud zwembad

Ben jij op zoek naar een zwembad om lekker te genieten tijdens de warme dagen? Goed dat je dan leest! Bodyfit is één van de marktleiders als het gaat om deze luxe producten. Door het aanleggen van deze baden kun je heerlijk ontspannen op elk moment van de dag. Door de vele jaren ervaring is dit bedrijf in staat om zowel te ontwerpen als de zwembaden aan te leggen. Hierdoor beschik jij over een product die duurzaam is, maar ook over de hoogst haalbare kwaliteit beschikt.

Ook hebben zij veel accessoires beschikbaar om jouw plezier in het water te vergroten. Wist je bijvoorbeeld al, dat een zwembadafdekking een energiebesparing kan opleveren tot 70%? Een ander accessoires die erg populair is, is de zwembadverwarming. Hierdoor kun je langdurig plezier maken van jouw bad met verwarmd water.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Daarnaast kun je ook langskomen in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Bodyfit

Onderhouden van een zwembad met behulp van Bodyfit

Onderhouden is nooit leuk, maar gelukkig zijn deze moderne producten zo gebouwd, dat er minimale inspanning nodig is op het gebied van onderhoud. Het is echter wel belangrijk dat je het regelmatig aandacht geeft en onderhoud. Hierdoor voorkom je vuil en behoudt het ook zijn waarde. Om het water schoon te houden kun je verschillende producten aanschaffen. Hierbij kun je denken aan schepnetten, borstels en bodemzuigers. Het is natuurlijk wel een eye-catcher die er goed bij moet liggen!

Onderhouden kan een enorme last zijn, maar gelukkig heeft Bodyfit daar iets op bedacht, een onderhoudscontact. Door dit onderhoudscontract wordt jouw bad periodiek verzorgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Naast onderhoud krijg je ook passend advies van de monteurs om de duurzaamheid van jouw zwembad te vergroten. Ook krijg je korting op onderhoudsartikelen wat het allemaal leuker maakt!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met bovenstaande aanbieder. Klantenservice vinden zij erg belangrijk en zullen er dus alles aan doen om jouw passend advies te geven.

Zwembad