Met blindklinkmoeren bevestig jij stevig materiaal op dunne platen

Een moer is een ring van metaal, hout of kunststof en heeft meestal een zeshoekige of vierkante omtrek. In de holte van de ring is er schroefdraad te vinden, en daardoor is een moer een bevestigingsmiddel om met een ander voorwerp waarop ook schroefdraad is aangebracht, twee of meerdere objecten te verbinden.

Op Bevestigingsexpert.nl vind je veel kwalitatieve moeren

Op Bevestigingsexpert.nl zijn er ontzettend veel verschillende moeren verkrijgbaar. Van fijne moeren tot stevige moeren om objecten van verschillende materialen en gewichten met elkaar te verbinden. Het ligt dus aan de kenmerken van jouw voorwerpen welke moer je nodig hebt. De zeskantige moeren worden het meeste verkocht. Producten uit het assortiment dat zeer kwalitatief zijn, zijn de blindklinkmoeren.

Let op: bij sommige moeren heb gereedschap nodig om de moer stevig te bevestigen. Voor sommige moeren heb je sleutels nodig om die aan te draaien. Vragen over het aandraaien van moeren? Vraag het ons, wij helpen graag!

Blindklinkmoeren bestel je makkelijk en snel op Bevestigingsexpert.nl

Blindklinkmoeren zijn geschikt wanneer je een stevige bevestiging wil plaatsen op dunne platen. Het betreft vooral constructies waar vroeger een las of bout- moer als verbinding werd gebruikt. De toepassingsgebieden van dit soort moeren zijn bijvoorbeeld raam- en kozijnbouw. Er zijn meer dan 200 blindklinkmoeren in het assortiment te vinden.

Contact opnemen met Bevestigingsexpert.nl

Ben je geïnteresseerd in blindklinkmoeren? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan via het e-mailadres verkoop@technischegroothandelonline.nl of het telefoonnummer 0412653329. Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *