Meest gekochte bedden in 2021

Een goed bed is voor ieder mens belangrijk. Natuurlijk hangt er het een en ander af van jouw persoonlijke voorkeur, maar er zijn een aantal bedden erg populair onder het gros van de mensen. Zo is een design bed populair, omdat deze er minimalistisch uitzien. Een minimalistische stijl is erg in populariteit gegroeid de afgelopen jaren. Een design bed vind je op de website van de Suite.

Het meest populaire en meest verkochte bed in Nederland is toch wel de boxspring. Een ruime meerderheid heeft een boxspring in de kamer staan. Op plek nummer 2 staat het ledikant met een los matras. De minst populaire bedden zijn een water- en hemelbed.

De slaapkamer mooi inrichten

Een goed bed is dus belangrijk, maar een prettige omgeving om in te slapen evenmin. Aangezien je een derde van je leven in je bed doorbrengt, is het wel zo fijn om een mooie, goede slaapkamer te hebben. Het is handig om als eerste een plattegrond van je slaapkamer te maken. Je kunt dan op een vel papier tekenen waar je bepaalde meubels wil hebben. Als je een kleine kamer hebt, schuif je bed dan zo dicht mogelijk naar de muur toe. Zorg dat je nog ruimte over hebt voor eventueel een nachtkastje en een kledingkast. Als dit niet goed lukt, kies dan voor een bed met lades. Als je kamer gemiddeld groot is, kun je kiezen voor een groot bed. Leg een lekker zacht, comfortabel vloerkleed neer. Wanneer je dan uit bed stapt, komen je voeten in een zachte ondergrond terecht. Dat is heerlijk wakker worden!

Handig inrichten

Wanneer je een slaapkamer met veel hoekjes hebt, is dat vaak wat onhandiger met inrichten. Zet je bed daarom met het hoofdeinde tegen de langste muur en kies voor grotere nachtkastjes. Wanneer je ruimte over hebt, kun je een gezellig hoekje creëren met een kleine stoel en tafel en een mooie lamp. Een plant geeft vaak ook een leuke extra touch. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *