Matrix projectvloeren: de basis van uw bedrijf

Een goede vloer is de basis van ieder bedrijf. Het maakt of breekt de sfeer in een bedrijfspand. Op zoek naar een nieuwe vloerbedekking? Stop met zoeken. U zit bij Matrix projectvloeren helemaal gebakken. Wij voorzien veel kantoren en bedrijven van een vloer die past bij hun behoefte. Alles is mogelijk bij ons. Denk aan een PVC vloer, een projecttapijt, een rubberen vloerbedekking of linoleum. Ons motto? Snel gelegd, lang plezier.

Van kantoorvloeren tot bedrijfsvloeren

Het ene bedrijf is het andere niet. Ieder bedrijf heeft daarom een andere vloerbedekking nodig. Een bedrijfshal of een magazijn heeft bijvoorbeeld een hele andere soort vloer nodig dan een kantoor. Zo brengen wij gietvloeren, epoxyvloeren en mortelvloeren voor (zwaar) industrieel gebruik aan in bedrijfshallen en magazijnen. Één ding is zeker: waar u uw vloer ook voor gebruikt, van onze vloer heeft u jarenlang plezier. 

Meer dan alleen vloeren

Naast kantoorvloeren en bedrijfsvloeren kunt u bij Matrix ook terecht voor binnenzonwering. Ook niet geheel onbelangrijk. Binnenzonwering geeft net die final touch aan uw bedrijfspand of kantoor. We hebben verschillende soorten stoffering die sfeer creëren en uw ruimte afmaken. Naast dat onze binnenzonwering stijlvol is, is het ook nog eens ontzettend functioneel. Zo houdt u namelijk de binnentemperatuur aangenaam.

Matrix is een fullservice projectvloeren- en inrichtingsbedrijf en werkzaam door heel Nederland. Ons gemotiveerde team van specialisten houdt zich iedere dag bezig met alle facetten van inrichting van kantoren, retail, hotels en zorginstellingen voor vele tientallen relaties. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.