Matras op maat van goede kwaliteit

Een op maat gemaakt bed, een speciale vorm bed, een bed voor in de camper of caravan? Dit zijn allemaal bedden die vaak niet de standaard afmetingen hebben. Als je dan toch een goed matras op maat wilt hebben die perfect past in de caravan of in je eigen op maat gemaakte bed, ben je bij Royal Health Foam aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft alles wat je zoekt op basis van jouw slaapstijl en wensen. Ze maken een matras precies naar jouw wensen en wat goed is voor jou. 

Matras gemaakt van stro

Meer dan alleen slaapmatrassen

Naast het op maat maken van slaapmatrassen is het zo dat dit bedrijf ook loungekussens en tuinkussen op maat maakt. Ook zijn ze veel bezig met textiel en bedbodems. Ze hebben lattenbodems en allerlei andere benodigdheden die kunnen zorgen voor een goed matras Waardoor je beter en fijner kunt slapen. Deze matrassen worden gemaakt door professionals met vele jaren aan ervaring in matrassen en bedbodems. Ze weten veel over wat goed is voor mensen om te slapen en wat voor een matras je nodig hebt als je op een bepaalde manier slaapt. 

De proeftijd

Wanneer je een matras op maat laat maken krijg je een automatische proeftijd. Deze proeftijd is 45 nachten lang. Zo kun je er genoeg op slapen om te weten of het matras echt van goede kwaliteit is. Als je dan tevreden bent kunt je het bed houden. Ben je niet tevreden kan je met het bedrijf zoeken naar hetgeen wat wel goed bij je past.