Kinderbehang online kopen

Kinderbehang heb je in allerlei soorten en maten. Toch het assortiment in de meeste woonwinkels redelijk beperkt. Zo kun je in de bouwmarkt prima behang kopen maar als je niet houdt van roze prinsessen, blauwe auto’s of allerhande tekenfilmfiguren dan is de keuze ineens een stuk minder. De zoektocht verschuift dan naar online. Hier is de keuze enorm maar is het ook zoeken naar betrouwbare webshop. Want anders dan in de winkel kun je niet zien of voelen wat je koopt, je moet het echt kopen vanaf de foto’s.

Kinderbehang

Koop kinderbehang bij een betrouwbare website

Naast een ruime keuze in kinderbehang is het ook belangrijk om een betrouwbare leverancier te hebben waar je ook terecht kunt voor vragen en service. Zo’n leverancier is qiddie.com. In deze webshop vind je een groot assortiment kinderbehang in allerlei leuke printjes. Ideaal voor de baby- of kinderkamer. Ook als je het geslacht van je baby nog niet weet of je houd gewoon van unisex dan kun je hier prima slagen. Met een behangetje geef je veel meer sfeer aan een kamer dan met een geverfde muur. Bovendien is het voor kinderen ook een stuk leuker om naar te kijken.

Lilipinso

Veel keuze bij qiddie.com

Kinderbehang is bij qiddie.com verkrijgbaar in diverse dessins en patronen. Van bloemen en blaadjes tot geometrische vormen zoals driehoekjes en druppels. Op de website vind je ook handige tools om te berekenen hoeveel rollen je nodig hebt op basis van het aantal benodigde banen. Qiddie.com levert altijd rollen uit dezelfde batch. Als er niet genoeg op voorraad is dan wordt het direct vanuit de fabriek geleverd. Hier ontvang je natuurlijk bericht over. Hiermee wordt voorkomen dat er licht kleurverschil te zien is tussen de verschillende batches. Als het behang vanaf de fabriek wordt geleverd dan bedraagt de levertijd 5 tot 7 werkdagen. Wanneer uit voorraad geleverd wordt dan is dat slechts 1 werkdag.