Kerst chocolade bestellen doe je nu alvast

Wat is eigenlijk de beste tijd voor het bestellen van een kerstattentie personeel? Nu natuurlijk! Nu denk je eraan en is er nog keuze genoeg. Ook kerst chocolade bestellen voor je klanten en zakenpartners en collega doe je het best als de zon nog hoog aan de hemel staat. Je weet dan zeker dat je het niet vergeet en dat je een goed pakketje kunt samenstellen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om complete pakketten te bestellen. Zeker in deze tijden, waarin je, door het hele corona-gebeuren, je personeel, klanten en zakenpartners maar mondjesmaat ziet, is het heel gemakkelijk om deze attenties te vergeten. En dat terwijl ze zo gewaardeerd worden!

Uit het oog is niet uit het hart

Veel bedrijven sturen hun, thuiswerkende, medewerkers een hart onder de riem in deze lastige tijden. Een meeting via internet is natuurlijk heel praktisch, maar echt even bijkletsen en als werkgever op de hoogte blijven van het wel en wee van je medewerkers is er eigenlijk niet bij. Door nu alvast na te denken over de kerstattentie personeel zorg je dat ze ook dan niet vergeten worden. Want de kans is aanwezig dat iedereen aan het eind van dit jaar gewoon weer aan het werk is op de oude, vertrouwde werkplek en dan heb je weer andere dingen aan je hoofd dan kerst chocolade bestellen.

Kerst chocolade bestellen doe je gewoon online

Het is een kwestie van er even voor gaan zitten en eens goed de website bekijken. Je ziet dan vanzelf kerst chocolade die jij vindt passen bij jouw doelgroep. Twijfel je? Doe dan verschillende items in je online winkelmandje en maak, vlak voor je gaat bestellen, een definitieve keuze. De prijzen op deze website zijn exclusief BTW, maar wel verdeeld in staffels. Dus: hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de chocolade per item wordt. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Maar wat moet ik nu al met een voorraad chocolade?

Dus precies niks! Je kunt nu al bestellen en dan wordt de chocolade aan het eind van het jaar geleverd. Zo hoef je zelf niet voor een hygiënische opslag te zorgen. Je kunt de chocolade in veel gevallen ook laten personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of instelling op laten drukken. Als je dit een goed idee vindt, is het slim om even een offerte aan te vragen en uitgebreid te informeren naar de mogelijkheden. Je kunt er maar op tijd bij zijn!