Je interieur opfrissen met deze 4 tips!

Ben jij eraan toe om je interieur een opfrisbeurt te geven, maar heb je geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken? In deze blog voorzien wij je van onze 5 beste tips waarmee jij jouw huis direct een andere uitstraling geeft!

Tip 1: Kast op maat

Zelf zijn we helemaal fan van op maat gemaakte kasten! Wanneer ik in winkels rondkijk, loop ik vaak tegen mooie kasten aan. Echter zijn de afmetingen bijna altijd een probleem. Te klein, te groot, te breed. Noem maar op. Doordat je een kast op maat tegen iedere gewenste afmeting kan laten maken, heb je dit probleem hierbij niet. Hierdoor kun je een boel ruimte besparen en de kamer ook nog eens optimaal benutten. Ben jij ook al enthousiast en wil je een kast op maat in Amsterdam? Vraag dan naar de mogelijkheden bij bijvoorbeeld 123schuifdeuren. Zij bieden voor elk interieur de juiste deur!

Tip 2: Foto’s

Wil je graag een persoonlijke draai geven aan je woning? Dan bieden foto’s de ideale uitkomst. Bovendien is het een vrij simpele en goedkope manier om de boel wat gezelliger en intiemer te maken. Ook kun je er alle kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan een volledige muur vol met foto’s, her en der een lijstje of een aantal mooie collages. Bovendien kunnen foto’s mooie en fijne herinneringen geven. Iedere keer dat jij hier dan naar kijkt, kun je daar regelmatig aan terugdenken. 

Tip 3: Planten

Ook planten zijn een ideale manier om je woning mee te decoreren en een knus gevoel te creëren. Heb je een mooi hoekje waar veel licht naar binnen valt? Zet hier dan bijvoorbeeld een mooie grote kamerplant neer. 

Tip 4: Slimme deurbel

Ook slimme deurbellen zijn een ware toevoeging aan je woning vandaag de dag. Slimme deurbellen bevatten een ingebouwde camera waardoor jij vanaf o.a. je tablet of smartphone met personen voor je deur kunt communiceren. Dus ben je niet thuis en wordt er aangebeld? Dan kun jij toch zien wie er op dat moment voor je deur staat en vragen waarvoor ze komen.