Houtlook tegels van Esco vloeren

Esco vloeren verkoopt prachtige houtlook tegels. Toen wij een nieuwe woning gekocht hadden, wilde ik een houten vloer in het huis. Omdat wij ook een hond hadden, moest er regelmatig gedweild worden. Een houten vloer was dan dus niet handig. De houtlook tegels van Esco vloeren waren de perfecte oplossing. Ze zijn niet van echt te onderscheiden.

Houtlook tegels

Houtlook tegels van Esco vloeren lijken net echt

Dat wij de houtlook tegels van Esco vloeren gekocht hebben, was een goed besluit. Tot op de dag van vandaag ben ik daar erg blij mee. Ik kan zo vaak dweilen als ik wil, dus het ruikt altijd lekker fris bij ons. Mensen die voor het eerst bij ons thuis op bezoek komen, denken dat wij een echte houten vloer hebben liggen. Er zijn al verschillende mensen die dit gezegd hebben. Als wij dan zeggen dat het tegels zijn, dan geloven ze het eerst niet. Pas als wij op de vloer kloppen, dan horen zij het.

Schitterende tegels

Niet goedkoop

De houtlook tegels van Esco vloeren zij niet goedkoop, maar ze zijn de prijs dubbel en dwars waard. Een houten vloer is iets tijdloos. Hier kan je dus echt nog tientallen jaren mee vooruit. Natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten op de markt te verkrijgen, maar dan kan je goed zien dat het geen echte houten vloer is en dat is natuurlijk zonde. Wij zijn dus van mening dat je beter iets meer kunt betalen, want dan kan je er langer van genieten. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit!