Het mooie buurland België

vakantiepark België

België heeft prachtige plaatsen om op vakantie te gaan, zowel aan de kust als de schitterende Ardennen vind je een vakantiepark België om naartoe te gaan. Heerlijk met het hele gezin op vakantie, want het land heeft veel te bieden voor volwassenen en kinderen om er een mooie vakantie te vieren. Ieder park heeft andere faciliteiten, van een subtropisch zwemparadijs tot een tot een wellness en vele speeltuinen voor de kinderen. Voor iedereen is er wel een geschikt vakantiepark te vinden. Ook zijn de faciliteiten zoals restaurants natuurlijk niet vergeten om de vakantie compleet te maken.

vakantiepark België

Knus en aangenaam

Houd je van leuke knusse houten huisjes dan zit je midden in de Belgische Ardennen goed, de omgeving is rustig en je bent in een mum van tijd bij de Franse grens. Voordeel van het park is dat er zowel in de zomer als de winter voldoende te doen is, in de winter geniet je van de gezellige haard in je chalet. Maar je kunt ook een baantje trekken in het overdekte zwembad, ideaal of met zijn twee te gaan of gezellig met het hele gezin erop uit. Ook in de omgeving heb je voldoende bezienswaardigheden om naartoe te gaan, Dinant is een gezellige plaats met leuke winkeltjes en terrasjes.

Kies tussen ontspanning en actie

Wanneer je een leuke mix wilt hebben tussen ontspannen en lekker actief bezig zijn dan is dit vakantiepark geschikt voor jou, je kunt op dit park in de Ardennen zowel met het gezin als met grotere groepen vrienden terecht. De Ardennen staat er bekend om dat er veel mensen naartoe gaan om te fietsen en te wandelen, ideaal om er een sportieve vakantie te houden. Maar met kinderen is het ook erg leuk om de bossen in te gaan, om de natuur te verkennen en wie weet kom je er nog wel leuke dieren tegen. Kortom de Ardennen is voor iedereen geschikt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *