Heerlijk genieten van de buitenlucht

Lekker in de zomer genieten van de buitenlucht, door het plaatsen van een overkapping weet je zeker dat je altijd een beschutte plek hebt om onder te zitten. Dit hoeft niet perse direct aan de gevel te zijn, ook ergens anders in de tuin kun je een overkapping plaatsen. Een houten overkapping heeft altijd een luxe uitstraling aan je tuin, of deze nu en klassieke of moderne inrichting heeft. Een zalige plek om onder te zitten, duurzaam en robuust maar toch met de juiste charme. Douglas overkappingen hebben alles wat een overkapping tot een succes maakt.

douglas overkappingen

Geschikt voor iedere tuin

Hoe groot of klein je tuin ook is, een overkapping is functioneel in iedere tuin. Douglas overkappingen onderscheiden zich door het gebruik van Epdm dakbedekking, dit is synthetisch rubber. Dut rubber is uitermate geschikt voor daken die vlak tot licht hellend zijn. Het hout wat wordt gebruikt voor de overkapping is een wat zachtere houtsoort, je kunt het op verschillende manieren afwerken naar keuze. Verf, olie en beits zijn een aantal mogelijkheden, wil je een leuke kleur aan je overkapping geven dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het hout is duurzaam en bestand tegen slechte weersomstandigheden die we regelmatig in ons kikkerlandje hebben.

douglas overkappingen

Omdat douglas overkappingen een mooie uitstraling hebben zijn ze geschikt om zowel aan de gevel, of als losse overkapping in de tuin. Zelfs als het regent kun je met de overkapping nog buiten zitten en genieten van je tuin, want daar is het toch om te doen. Een intiem plekje creƫren in je tuin waar je vaak buiten kunt zitten, niet alleen bij zonnig en warm weer. De prijs van een overkapping bij domifence.nl hangt af van een aantal factoren, materiaal, formaat en de totale oppervlakte van de overkapping. We kunnen een offerte op maat voor je maken indien je dit wenst.