Handige woonaccessoires voor in het huis

Ken je het gevoel dat je iets wilt kopen voor je huis maar je weet niet precies wat het is? Lees dan gerust verder. In dit artikel ga ik je over hele handige woonaccesoires vertellen die niet te missen zijn. Ik wens je veel leesplezier! 

Zoneaccesoires 

De zon is natuurlijk hartstikke fijn maar soms ben je er ook wel even klaar mee. Zit je lang in de tuin en ben je toe aan de schaduw? Dan is een uitvalscherm of een knikarmscherm de perfecte oplossing. Met deze handige schermen kan je wanneer je maar wilt een schaduw creëren in je tuin. Hij is makkelijk inklapbaar en ook nog eens heel makkelijk te onderhouden. 

Handige gadgets 

Ben je wel eens niet thuis en er wordt regelmatig aangebeld? Dan is de slimmer deurbel zeker iets voor jou! In de slimme deurbel zit een camera. Doormiddel van de camera kan je zien wie er voor jou deur staat. Je kan zelfs op afstand antwoorden. Hoe vet is dit! Je lichten besturen met je stem? Het klinkt alsof we in de toekomst leven maar het kan nu al. Doormiddel van de Google home en de Phillips Hue lampen kan je ze connecten. Je hoeft alleen maar te zeggen: Hé Google, doe het licht even aan. En klaar is kees! 

Slimme thermostaat 

Ben je al de deur uit maar ben je vergeten de verwarming uit te zetten? Met de slimme thermosstaat hoef jij geen zorgen meer te maken. Met de slimme thermosstaat kan je de thermometer van een afstand besturen. Heel handig en je kan makkelijk geld besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *