Gebruik van Sigma muurverf

Sigma muurverf gebruik je als je vakkundig schilderwerk wilt afleveren. Alle soorten muurverf van Sigma zijn duurzaam dit houdt in dat deze lang meegaan. Mits er goed geschilderd wordt hoef je de komende 10 jaar of zelfs langer niet meer te schilderen. Een ander voordeel van Sigma is dat zij een brochure hebben waar in staat hoe je moet schilderen. Bij iedere verf staan er tips en tricks die voor die verf gelden. 

Latex en muurverf

Hoe schilder je met Sigma muurverf

Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden als je verft. Een aantal beginnersfouten die vaak gemaakt worden zijn de volgende dingen. Zorg dat de temperatuur rond de 17,5 graad is als je gaat schilderen. Zorg dat het niet tocht in huis anders kan de verf te snel opdrogen en krijg je klonten. Als het vochtig is in de kamer hecht de verf goed aan de muur, houdt de ruimte dus vochtig. Als een materiaal voor de eerste keer geverfd wordt kan je het best een lak gebruiken. Later verf je hier met gewone verf overheen. Zorg dat er genoeg verf gebruikt wordt de muur neemt namelijk veel verf op. Ook kan je het best meerdere lagen verf gebruiken.

Verschillende soorten Sigma muurverf

Deze verf is verkrijgbaar in verschillende varianten. De verf is in iedere kleur wel te verkrijgen of je nu een roze of grijze muur wilt het is mogelijk. Ook heeft Sigma nog een speciale lijn dit is de Sigmulto lijn. Deze lijn is zo bijzonder, omdat er metallic en matte verf wordt aangeboden. Dit kan een heel industrieel effect geven aan de woonkamer. Deze verf is prima te gebruiken voor doe-het-zelvers of voor professionals. Op een deel van de verf van Sigma wordt zelfs een garantietermijn van 10 jaar gegeven.