Een werkkamer voor mijn man creëren.

Mijn man en ik zijn in december verhuisd van een bovenwoning in een grote stad naar een rustig dorpje in de omgeving. Het grootste voordeel is dat we nu een veel groter huis hebben kunnen kopen voor hetzelfde geld en nu hebben we ook eindelijk ons eigen tuin. De tuin is ook de grootste reden geweest dat we graag de stad uit wilde destijds. Zeker voor de honden is een tuin hebben echt een verreiking.

Eindelijk iedereen zijn eigen plekje

Een groter huis betekend dus ook meer slaapkamers. Mijn man wilde in het vorige huis al heel erg graag een werkkamer voor zichzelf maar dat was helaas niet te realiseren. Nu hebben we een slaapkamer “over” dus nu kan hij eindelijk zijn eigen plekje creëren. Echter door omstandigheden zijn we er nog niet aan toegekomen om dit te realiseren helaas. We zijn vooral druk bezig geweest met het dagelijks leven, werken en een sociaal leven bedoel ik daar mee. Mijn man is volgende maand jarig dus ik bedacht mij dat het wel een heel erg goed moment is om een complete werkkamer voor zijn verjaardag cadeau te doen. Al snel begon ik de brainstormen wat ik daar allemaal voor nodig zou hebben. Als eerste uiteraard een net bureau en een bureaustoel. De muren moeten ook nog even witgeverfd worden maar na de woonkamer en ons eigen slaapkamer, weet ik zeker dat ik dat wel binnen een dag in mijn eentje af kan. De oude televisie kan ook in zijn werk kamer neergezet worden.

Online winkelen

Aangezien ik zelf weinig tijd heb om verschillende winkels af te struinen, besloot ik het bureau en de bureaustoel online te bestellen. Een bureaustoel uitzoeken is nog wel een uitdaging overigens, mijn man is behoorlijk lang en vind het dan ook vervelend dat hij met erg gebogen knieën op een bureaustoel moet zitten. Door zijn lengte is het ook belangrijk om een hoger bureau dan gemiddeld aan te schaffen. Gelukkig staan de maten allemaal netjes aangegeven op internet maar toch maakt het de zoektocht wel iets moeilijker. Na meerdere websites af te zijn gestruind vond ik uiteindelijk een set in de woonstijl die hij helemaal geweldig vindt, industrieel. Het bureau had ook nog de mogelijkheid om de kabels weg te stoppen, dit vind ik altijd wel erg mooi. De levertijd van alle producten is gemiddeld 2 weken. Het is dus nog even afwachten hoe de materialen zijn. Ik hoop dat mijn man de komende weken niet in die kamer hoeft te komen zodat ik daar gewoon alles kan neerzetten.