Een nieuwe start

Helemaal klaar met je oude saaie baan? Dan is dit het moment om een eigen bedrijf te beginnen. Als je een eigen bedrijf wilt gaan starten moet je natuurlijk aan een hoop aspecten denken. 1 belangrijk ding is waar je je bedrijf wilt gaan starten. Als je klein begint kan je altijd eerst aan huis beginnen. Dit bespaart een hoop kosten in het begin die je waarschijnlijk goed kunt gebruiken. Als je bedrijf nou alleen maar aan het groeien is en je eigen huis eigenlijk wordt overgenomen door je bedrijf, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een bedrijfspand te kopen of huren.

Een bedrijfspand

Als je een bedrijf hebt met meerdere medewerkers dan kan het een goede actie zijn om een bedrijfspand te huren. Op een gegeven moment kan het teveel worden aan huis en heb je gewoon ruimte te kort. Je moet goed nadenken over de locatie. Het moet voor elke werknemer goed bereikbaar zijn. Het moet voor e.v.t. leveranciers en klanten goed te bereiken zijn. En het moet groot genoeg zijn voor jou bedrijf. Als je veel producten hebt die een opslagruimte nodig hebben dan kan het handig zijn om er nog een opslag box bij te huren.

Een bedrijfsverhuizing

Het kan zijn dat je er na een tijdje achter komt dat je de verkeerde locatie hebt gekozen voor jou bedrijfspand. Het is bijvoorbeeld slecht bereikbaar voor verschillende leveranciers en hierdoor komen de leveringen later aan. Het kan ook zo zijn dat jouw bedrijf zo goed loopt dat het bedrijfspand dat je nu hebt gehuurd eigenlijk gewoon te klein is geworden. Allemaal aspecten die erop wijzen dat het beste is om aan een andere locatie te beginnen. Het is natuurlijk een heel ding, een bedrijfsverhuizing. Kies voor een goed tijdstip dat je werk er niet aan onder door gaat. Zorg voor een goed verhuisbedrijf die alles in 1 dag helemaal voor elkaar heeft. En wees er dan wel van bewust dat je echt een groot pand hebt dat voor iedereen goed te bereiken is. Want een bedrijfsverhuizing doe je niet graag voor een tweede keer.

De aankleding van je bedrijf

Als alle spullen zijn overgebracht is het een goed idee om te gaan nadenken over de inrichting. De vloer is ook een belangrijk aspect. Het moet er zakelijk uitzien maar je wilt ook wat sfeer en warmte creëren. Een pvc vloer is daar een goed voorbeeld van, een makkelijke vloer om te onderhouden en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Als je bedrijf gevestigd zit in Den Haag is een houten vloeren den haag een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *