Een fijne nieuwe woning gevonden en een prima verbouwing

Verhuizen is doorgaans een heel gedoe. Je bent er ontzettend druk mee en niet alles loopt altijd zoals jij wilt dat het moet lopen. Denk alleen al aan het inpakken van je spullen uit je oude huis. Bij een verhuizing kom je er pas achter, hoeveel je eigenlijk bezit. Je bent een halve week bezig om dozen in te pakken. In eerste instantie weet je niet waar je moet beginnen en daarna moet je alles sorteren. Dat is alleen nog maar de verhuizing, dan heb je al heel wat voorafgaand werk afgerond.

Het huis verkopen

Ik ben een geboren Enschedeër, maar woonde drie jaar in Haaksbergen. Ik ging met mijn vriendin samenwonen en dat deden we in Haaksbergen. Ik heb daar heerlijk gewoond, maar ik wilde toch wel terug naar Enschede. Gelukkig konden wij snel onze woning verkopen in Haaksbergen. En vonden we in de buitenwijken van Enschede ook een fijne plek om te wonen. Het was een geweldig mooi huis, maar er moest veel aan gebeuren. We hadden al onze spullen uit het oude huis al ingepakt, maar het nieuwe huis had nog aardig wat werk nodig. We wilden de inrichting anders hebben en daar moest bij gesloopt worden. Dat gold tevens voor de badkamer.

Een container huren om alle puin in kwijt te kunnen

We konden een container huren in Enschede en ruimde daardoor het puin van de verbouwing makkelijk weg. Dat huren van de container heeft ons veel goeds bezorgd. De container werd precies voor ons huis gezet en wat overbleef was breken en slepen. 

Ontzettend tevreden met het resultaat

Het is heel wat werk, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Soms dacht ik tijdens de verhuizing en verbouwing: waar zijn we aan begonnen? Maar dat zal iedereen wel hebben tijdens een dergelijke situatie. Gelukkig kregen we het goed voor elkaar en wisten het huis precies zo te krijgen, zoals we dat wilden. Het is ontzettend fijn om terug te zijn in Enschede en dan zeker in een huis naar onze smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *