Dit is waarom je een industrieel interieur moet nemen

Ben je ook toe aan een nieuw interieur maar heb je nog geen idee wat je wilt? Lees dit artikel dan rustig door. In dit artikel ga ik je meer vertellen over wat een industrieel interieur precies is en de voordelen ervan. Een industrieel interieur is een bepaalde stijl van een interieur. De kenmerken zijn stoer en rauw met een moderne uitstraling. 

Stoere stijl 

Een industrieel interieur heeft een hele stoere en koele stijl. Als je alles goed hebt gecombineerd straalt het een bepaalde elegantie uit met een stoere twist. Grijs en zwart word vaak gebruikt in het interieur. Verder word er ook veel gebruikt gemaakt van leder meubilair. Dit zorgt voor een nog luxer effect. Metaal en koper is ook een essentieel onderdeel van een industrieel ontwerp. 

Stijlen 

Industrieel ontwerp kan je gemakkelijk zelf stijlen door goed onderzoek te doen naar kleurencombinaties. Ben je niet zo goed met stijlen? Dan is het handig om interieur advies te vragen. Dit raad ik zeker aan als je niet zo creatief bent. Verder zal ik ook gewoon door verschillende magazines bladeren om inspiratie op te halen. 

Leuk meubilair 

In een industrieel ontwerp worden er leuke meubels gebruikt. Van stoeren metalen lampen tot lederen banken. Het meubilair is wat exclusiever maar het oogt veel mooier op. Ben je ook zo geïnteresseerd geraakt in een industrieel ontwerp maar heb je alleen nog geen idee hoe je dit gaat oppakken? Flowrotterdam kan je hier zeker mee helpen. Zij zijn gespecialiseerd in interieur advies. 

Heb je thuis ook een bepaalde stijl interieur? Ik ben wel benieuwd naar wat voor stijl je hebt. Stuur jouw leukste foto’s van jouw interieur op en wie weet word dit wel gedeeld met andere lezers!