Zo verzorg jij een ultiem meidenavondje

deken

Soms ben je er gewoon even heel hard aan toe, een avondje met de meiden. Bijvoorbeeld even lekker bijkletsen onder een deken op de bank. Na een lange stressvolle of saaie week even stoom afblazen en genieten tijdens een leuke avond met je vrienden. Ben jij dit keer de aangewezen persoon om de meidenavond te organiseren? Met deze ideeën verzorg jij een meidenavond die je vriendinnen niet snel meer zullen vergeten!

Zorg ervoor dat jullie het huis voor jezelf hebben

Niets zo vervelend als gestoord te worden tijdens jullie meidenavondje. Zorg er daarom voor dat je het rijk alleen hebt. Woon je samen met je vriend? Dan wil hij vast wel een avondje met zijn vrienden op stap. Woon je nog steeds? Zorg dat je ouders lekker uiteten gaan en geef je broertje of zusje een kaartje voor de film of iets anders zodat je hoe dan ook jullie avond niet kunnen verstoren. Een meidenavond is pas echt geslaagd als jullie ongegeneerd jullie gang kunnen gaan.

Zorg voor een paar goede films

Films tijdens een meidenavond zijn altijd goed! Misschien kunnen jullie wel die ene romantische komedie kijken die jullie vriendjes echt niet willen zijn of die ene leuke Disney film zodat jullie de hele avond kunnen meezingen met al die leuke liedjes. Gelukkig heeft iedereen tegenwoordig wel Netflix of Videoland of hier toegang toe dus aan filmkeuzes geen gebrek.

Zorg voor dekens en kussens

Tijdens een meidenavondje wil je natuurlijk lekker liggen en luieren en waarmee kun je dat nou beter doen dan met een hoop kussens en dekens? Een meidenavond is geen meidenavond als jullie geen knusse zitplek voor jullie zelf hebben gecreëerd. Haal daarom alle kussens van je kamer en vraag aan je vrienden of ze zelf ook hun deken mee nemen zodat jullie er in ieder geval lekker cozy bijzitten.

Zorg voor hapjes en drankjes

En iets lekkers op een meidenavond kan natuurlijk ook niet ontbreken. Scoor een lekkere fles wijn of iets anders te drinken en bereidt ’s middags al wat lekker hapjes voor zoals wraps of andere dingetjes. Toastjes met beleg of snoep doet het natuurlijk ook altijd goed. Willen jullie er helemaal van genieten? Bestel dan pizza’s en peuzel deze lekker op tijdens de film. 

Zorg voor een opgeladen telefoon

Een meidenavond is natuurlijk niet compleet zonder een gekke, leuke en oncharmante foto. Zorg er daarom voor dat jullie telefoons zijn opgeladen en maak ongegeneerd zoveel mogelijk foto’s als jullie maar kunnen. Als er eentje tussen zit die Instagramproof is dan zeker plaatsen en anders zijn de foto’s een prachtige herinnering aan deze onvergetelijk avond.