De trend van het moment

Tegen het voorjaar aan verschijnen er altijd nieuwe trends in de wereld van wonen. Door de steeds vernieuwende trends in het interieur komt er telkens nieuw leven in het wonen en zijn in huis. Door de voorjaarsschoonmaak komt dit ook helemaal mooi uit, het oude eruit en het nieuwe erin. Het is namelijk niet moeilijk om tijdens deze periode een aantal aanpassingen te maken. In dit artikel bespreken we de nieuwste interieurtrends die dit seizoen aan het licht zijn gekomen, dus lees gerust verder.

Number one

Allereerst zien we dat een belangrijk element, waar elke dag gebruik van wordt gemaakt, een nieuwe trend is op de markt, namelijk eetstoelen! Tegenwoordig zijn eetstoelen in veel variaties beschikbaar. Het voordeel van deze trend is dat je geen grote aanpassing hoeft te maken in het interieur, een andere eetstoel kan namelijk een wereld van verschil maken. Op het moment zien we dat leren eetkamerstoelen erg in de smaak vallen.

Number two

Als je toch het gehele interieur van je huis gaat veranderen dan is er zeker een trend die tegenwoordig vaak in huizen wordt gezien, dat is namelijk het landelijke interieur. Dit interieur kenmerkt zich door rust te creeeren in huis met zachte accenten en lichte tinten. Hierdoor komt er een gezellige, knusse maar ook warme sfeer in huis. Voor dit soort interieur kan je landelijke eetkamerstoelen aanschaffen die groot en comfortabel zitten. Het is ook mogelijk om andere elementen in huis te veranderen om te voldoen aan een landelijk interieur. Dit kan namelijk door een grote comfortabele bank aan te schaffen, een functionele salontafel of een buffet kast!

Number three

Als afsluiter zien we de trend color blocking. Het is een trend waar je gewend aan moet raken, het speelt namelijk met felle kleuren en combineert deze zodat een speelse, maar ook trendy look tot stand komt in huis. Deze trend is een echte uitdaging!