De OFYR BBQ: de nieuwe trend in het buiten koken

We hadden het grote groene ei maar nu is er een nog grotere trend gespot: de OFYR BBQ. Deze speciale barbecue verovert snel de harten van de thuiskoks omdat je er zoveel mee kunt. Maar wat is een OFYR BBQ precies, en waarom zijn ze zo populair? Dat lees je hier.

OFYR BBQ

Wat is OFYR

OFYR is de nieuwste trend voor thuiskoks. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die je gebruikt als een soort tepanyaki. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit naar de buitenzijde, waardoor de plaat meerdere kooktemperaturen heeft. De OFYR ziet er prachtig uit en is een bijzondere en sfeervolle manier om te koken in het bijzijn van je gasten. Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, met de OFYR ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

Een strak design

OFYR is niet alleen populair omdat je er heerlijk mee kunt koken. Het is namelijk ook een echt plaatje om in de tuin te hebben. Sommige mensen zullen zelfs zeggen dat deze vuurschaal er een stuk beter uitziet dan het groene ei dat jarenlang zo populair is geweest. Deze vuurschaal is echter wel iets meer beperkt. Dat betekent overigens niet dat je er geen complete en prachtige maaltijd mee kunt serveren want dat kan absoluut.

OFYR BBQ

Verdiep je in de mogelijkheden

Voor je de OFYR koopt, is het goed om na te denken over wat je er allemaal mee zou willen doen. Koop een boek over koken met dit apparaat en doe je onderzoek.