De juiste PC

Een gaming PC thuis is het mooiste wat er is. Je eigen desktop PC en je favoriete games thuis spelen is een sensatie waar de meeste gamers alleen maar van dromen. Daarvoor heb je echter een machine nodig die in staat is gedetailleerde en ingewikkelde texturen en lichteffecten weer te geven maar betonlook muurverf kan ook volstaan je kan overigens ook beton cire zelf doen. Maar wees voorzichtig. Hoewel veel laptops en de meeste dedicated PC’s dat kunnen, zijn de graphics niet van het niveau dat je van een volwaardige game-machine mag verwachten.

Gelukkig kan je een PC gemakkelijk configureren voor gaming, en met slechts een paar muisklikken. Deze gids zal je echter precies laten zien wat je nodig hebt en een paar tips en trucs om ervoor te zorgen dat je machine er geweldig uitziet wanneer je je favoriete games erop gaat spelen, als je van schilderen houdt bekijk dan chalk paint online winkel of betoncire.shop.

Hoe configureer je een pc voor gaming?

Windows installeren op een pc is eenvoudig. Tenminste, als je eenmaal een idee hebt van wat je wilt. De installatie van Windows duurt echter een tijdje en is niet vrij van veel nukken. Daarom raden we je aan geen potentiële risico’s te nemen tot je je nieuwe gaming-pc grondig hebt getest en hebt gezien hoe hij presteert.

Installeer eerst een paar essentiële programma’s zoals Skype, Firefox en een FTP-client. Installeer vervolgens BitTorrent of LimeWire om games te downloaden en te spelen of om benodigde bestanden of foto’s te downloaden. Als je geen FTP-client geïnstalleerd hebt, kan je die gratis downloaden op de PC zelf met een gratis downloadtool.

Gaming PC’s draaien ook games op hoge framerates, en games die draaien op maximale instellingen. Als u niet wilt dat uw grafische kaart te oververhitten en beginnen met het veroorzaken van potentiële problemen, moet u om games te draaien op optimale instellingen. Er zijn genoeg games die geoptimaliseerde spelinstellingen ondersteunen.

Een goede eerste stap om te gamen op een PC is het installeren van Steam op de PC, evenals Microsoft Windows Media Center, het audiobeheerprogramma Windows Media Player, en het snelle synchronisatieprogramma Windows Sync.

Maar zelfs als je Steam niet gebruikt, zal het installeren van Media Center of Microsoft Windows Media Player helpen om Windows compleet te maken, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt met het installeren van games en andere toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *