De juiste keuze voor uw binnenklimaat

Start u met uw bedrijf, maar bent u nog niet helemaal verzekerd van al het binnenklimaat? Bent u net begonnen met een bouwproject, maar merkt u dat het werk nu toch langzamerhand echt wordt beïnvloed door de wisselende weersomstandigheden? Moet u al tijden een installateur bellen, maar weet u ook niet goed waar te beginnen en wat u wellicht nodig zou moeten hebben voor uw eigen pand? Denk dan eens aan Klimarent.

Klimarent staat klaar voor al uw benodigdheden op het gebied van het binnenklimaat. Van zowel het ventileren van uw pand, als het verwarmen of bevochtigen van de werkplaats, het huren van condensdroger tot aan het drogen van vloeren. Van kantoorpanden tot aan scholen, evenementen, zorginstellingen, horecagelegenheden of bouwplaatsen; Klimarent staat voor u klaar. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in installatie mogelijkheden welke u voor elke gewenste periode bij ons zou kunnen huren, zowel langdurig als kortstondig. Wij zijn dus niet alleen een installatiebedrijf; we komen de producten ook op de gewenste plaats bij u afleveren en onderhouden. U kunt de installaties jaarlijks door ons laten controleren, certificeren, keuren en testen. Is er onderhoud nodig? Dan is het onderhouden of reinigen van de producten ook zeker geen probleem. Uiteraard zullen wij voor het opnieuw ophalen en meenemen van deze installaties dezelfde controle en onderhoud weer herhalen, zodat deze werkzaam en beschikbaar blijven mocht u de installaties een volgende keer nodig hebben. 

Weet u niet helemaal waar te beginnen of welke regels er precies gelden voor de perfecte klimaatomstandigheden binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag bij het adviseren en proberen u zo gericht mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze. Door onze precieze kennis en ervaring zijn wij instaat u te kunnen helpen bij het kiezen voor de meest voordelige keuze. Houdt hierbij wel rekening met de mogelijkheid van het combineren van verschillende systeemkeuzes. Wilt u meer advies of eigenhandig eens een kijkje nemen naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan eens een kijkje op onze website.