4 manieren om je woonkamer een enorme make-over te geven

Wil je je huis renoveren zonder de bank kapot te maken? Hier is hoe je het kunt doen. We geven 5 manieren om het uiterlijk van je huidige woonkamer volledig te veranderen!

Koop een nieuwe salontafel

Als je het je kunt veroorloven, koop dan een nieuwe salontafel voor in de woonkamer. Het hoeft geen high end te zijn, goedkope salontafels zijn oké! Haal het liefst een salontafel van dik hout en een houten frame. Houten tafels zijn massief en niet makkelijk te verschuiven. Je kan er dus lekker vanaf de bank je voeten opzetten. Ze gaan daarnaast ook lang mee. Ben je nog op zoek naar wat moois? Bekijk dan eens deze prachtige Eichholtz salontafels!

Haal een fluwelen stoel

In feite is de fluwelen stoel perfect voor de woonkamer. Het is namelijk echt een eyecatcher dus een leuke manier om je woonkamer wat meer stijl te geven. Daarnaast zitten ze vaak heel erg lekker, maar zijn ze wel iets vlekgevoeliger dan andere stoelen.

Verf een muur

Een muur verven is misschien wel de goedkoopste manier om het aanzien van je woonkamer te veranderen. Maar het heeft vaak wel het grootste effect. Twijfel je over de kleur? Kijk dan eerst goed op internet naar voorbeelden!

Ga voor een nieuwe bank

Als je al jaren dezelfde oude bank in de woonkamer hebt staan is het nu echt tijd voor iets nieuws. Een bank ik vaak een flinke investering, maar we kunnen je verzekeren dat dit zeker de moeite waard is. Naast het comfort wat een nieuwe bank je geeft verandert het ook echt de sfeer in je woonkamer!

Bron: https://www.solfelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *